un nou inceput:)

Acum 2 zile am reusit in sfarsit sa imi cumpar un Nikon D40...[nu pot spune ca este exceptional,dar pentru ce imi trebuie e perfect].Iata cateva din primele poze facute cu el:
1 comentarii:

cristian spunea...

si aici, a doua si a treia sunt demne de luat in seama. Eu in locul tau insa as renuntza la desaturarile partiale... stiu... ca si impact vizual sunt puternice, dar... de regula dau in kitch (parerea mea... sper sa nu te ofenseze... nu am intentzia de a jigni... doar spun ceea ce cred)

About Me

Fotografia mea
Claudiu Berechet
Targoviste, Dambovita, Romania
Tin minte ca era vara,aveam cam sase ani,si am plecat cu ai mei la Castelul Bran(intre timp primisem cadou de la nasa mea un aparat foto chinezesc,de unica folosinta).Tata mi-a cumparat un film si am fotografiat intr-o veselie castelul.Cele 36 de pozitii s-au dus imediat.Am developat filmul si am fost foarte incantat.Erau primele fotografii facute de mine.Apoi a urmat o perioada de pauza,de vreo 4-5 ani,dupa care am redescoperit Zenitul.I-am pus film si am ... Citeste restul aici : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Claudiu_Berechet-a_castigat_-Festivalul_National_de_Arte_pentru_Liceeni_-_LicArt_0_197380296.html
Vizualizați profilul meu complet

copyright

Toate imaginile din aceasta pagina sunt proprietatea lui Berechet Claudiu-Mihai.Este interzisa copierea, modificarea, republicarea sau utilizarea acestora in orice alt mod fara acordul expres al proprietarului. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legii nr. 8/1996.

contact

e-mail: berechet.claudiu@gmail.com
Yahoo id: clauditzu06


Followers

pageviews