CSM Targoviste vs. CST Alexandria

2 comentarii:

Florian ISPAS spunea...

Momentele aproape perfect prinse, incadrarile sunt de exceptie dar stai prost la editare si calitate tehnica. Si inca o chestie, subiectul uneori e bine sa fie separat de fundal prin profunzime, mai ales la cadrele stranse.

Claudiu Berechet spunea...

neavand un tele,a trebuit sa le mai cropuiesc...si acolo s-a mai dus din calitate,avand noise,si pe alocuri fiind pixelate.
a fost prima data cand am facut fotografie sportiva...multumesc mult:D

About Me

Fotografia mea
Claudiu Berechet
Targoviste, Dambovita, Romania
Tin minte ca era vara,aveam cam sase ani,si am plecat cu ai mei la Castelul Bran(intre timp primisem cadou de la nasa mea un aparat foto chinezesc,de unica folosinta).Tata mi-a cumparat un film si am fotografiat intr-o veselie castelul.Cele 36 de pozitii s-au dus imediat.Am developat filmul si am fost foarte incantat.Erau primele fotografii facute de mine.Apoi a urmat o perioada de pauza,de vreo 4-5 ani,dupa care am redescoperit Zenitul.I-am pus film si am ... Citeste restul aici : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Claudiu_Berechet-a_castigat_-Festivalul_National_de_Arte_pentru_Liceeni_-_LicArt_0_197380296.html
Vizualizați profilul meu complet

copyright

Toate imaginile din aceasta pagina sunt proprietatea lui Berechet Claudiu-Mihai.Este interzisa copierea, modificarea, republicarea sau utilizarea acestora in orice alt mod fara acordul expres al proprietarului. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legii nr. 8/1996.

contact

e-mail: berechet.claudiu@gmail.com
Yahoo id: clauditzu06


Followers

pageviews