Autumn leaves

!!BLOG NOU!!
De acum fotografiile pe care le voi face pe film(in mare parte portrete) vor aparea pe urmatorul site:

http://berechet-claudiu.tumblr.com/

Portrete

O serie de portrete facute la liceu , pe film centuria 200 , cu un nikon n90s + obiectiv tamron 28-200 , si cu un filtru gradient(la prima poza).

SLIDESHOW:

Nascut in Targoviste : Tot aiciAm tras cu Micul Orasel pentru coperta celei de-a doua compilatii scoasa de ei:) ( "Nascut in Targoviste : Tot Aici" )

In curand o sa pun si un link ptr. a downloada compilatia:).

Pe film


Primele cadre de pe blog facute cu un aparat pe film , un NIKON N90S , cu obiectiv tamron AF 28-200 , pe film CENTURIA 200. Am tras pe modul "A" la f/3,8

About Me

Fotografia mea
Claudiu Berechet
Targoviste, Dambovita, Romania
Tin minte ca era vara,aveam cam sase ani,si am plecat cu ai mei la Castelul Bran(intre timp primisem cadou de la nasa mea un aparat foto chinezesc,de unica folosinta).Tata mi-a cumparat un film si am fotografiat intr-o veselie castelul.Cele 36 de pozitii s-au dus imediat.Am developat filmul si am fost foarte incantat.Erau primele fotografii facute de mine.Apoi a urmat o perioada de pauza,de vreo 4-5 ani,dupa care am redescoperit Zenitul.I-am pus film si am ... Citeste restul aici : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Claudiu_Berechet-a_castigat_-Festivalul_National_de_Arte_pentru_Liceeni_-_LicArt_0_197380296.html
Vizualizați profilul meu complet

copyright

Toate imaginile din aceasta pagina sunt proprietatea lui Berechet Claudiu-Mihai.Este interzisa copierea, modificarea, republicarea sau utilizarea acestora in orice alt mod fara acordul expres al proprietarului. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legii nr. 8/1996.

contact

e-mail: berechet.claudiu@gmail.com
Yahoo id: clauditzu06


Followers

pageviews