Fashion

O incercare de sedinta foto "fashion".
Am tras cu un nikon d90 , cu obiectivul nikkor 1:1.8D AF la F:/1.8 , iso 100.

Model:Lavinia Rastuf
Make up / Hair style : Lavinia Rastufkilling me , killing younikon d90 , nikkor 50mm f1:1.8 D , la iso mare,grain in photoshop.model:lala sau tichie izabela:).

Adresa noua,tema noua si asa mai departe:).

Dupa cum ati observat,adresa blogului s-a schimbat de la www.berechet-claudiu.blogspot.com , la www.berechet-claudiu.tk [prima fiind inca valabila,dar e mai usor de retinut a doua].Am schimbat in sfarsit si tema,iar acum puteti accesa mai usor celelalte doua siteuri ale mele:)[pe pagina principala-aceasta-nu vor aparea lucrari ce se afla in portofoliu si de pe celalalt blog]
S-au mai schimbat si lucruri administrative in grupul ceilalti[vizitati siteul pentru mai multe detalii].

Cat despre fotografia de mai jos,este un screen shot dintr-un clip filmat de mine cu nikon d90:)[in format hd 16:9,cu nikkor 1:1.8 la f:/1.8].

"Il est parti.":

About Me

Fotografia mea
Claudiu Berechet
Targoviste, Dambovita, Romania
Tin minte ca era vara,aveam cam sase ani,si am plecat cu ai mei la Castelul Bran(intre timp primisem cadou de la nasa mea un aparat foto chinezesc,de unica folosinta).Tata mi-a cumparat un film si am fotografiat intr-o veselie castelul.Cele 36 de pozitii s-au dus imediat.Am developat filmul si am fost foarte incantat.Erau primele fotografii facute de mine.Apoi a urmat o perioada de pauza,de vreo 4-5 ani,dupa care am redescoperit Zenitul.I-am pus film si am ... Citeste restul aici : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Claudiu_Berechet-a_castigat_-Festivalul_National_de_Arte_pentru_Liceeni_-_LicArt_0_197380296.html
Vizualizați profilul meu complet

copyright

Toate imaginile din aceasta pagina sunt proprietatea lui Berechet Claudiu-Mihai.Este interzisa copierea, modificarea, republicarea sau utilizarea acestora in orice alt mod fara acordul expres al proprietarului. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legii nr. 8/1996.

contact

e-mail: berechet.claudiu@gmail.com
Yahoo id: clauditzu06


Followers

pageviews