samiO fotografie facuta pe film,cu un nikon n90s+nikkor 50mm 1:1.8D , pe fuji C200.
O incercare de high key:).
locatie:sala de balet de la casa sindicatelor.

5 comentarii:

Ania spunea...

Imi place cum i se zareste, delicat, piciorul, dupa acel pian.

Gabitz. spunea...

Genial!

Florea Mihai Ionut spunea...

bah...tu ai asezat-o? arata ft bine:) si samy si poza, evident.

Claudiu Berechet spunea...

mai,da si nu.
a fost si o chestie de moment..eu i-am spus cum sa stea cu mana si cu capul ca sa bata lumina ok pe fata ei:)sa nu aiba umbre urate(mai ales la nas:) )

Deepak Acharya spunea...

A very sweet image :)

About Me

Fotografia mea
Claudiu Berechet
Targoviste, Dambovita, Romania
Tin minte ca era vara,aveam cam sase ani,si am plecat cu ai mei la Castelul Bran(intre timp primisem cadou de la nasa mea un aparat foto chinezesc,de unica folosinta).Tata mi-a cumparat un film si am fotografiat intr-o veselie castelul.Cele 36 de pozitii s-au dus imediat.Am developat filmul si am fost foarte incantat.Erau primele fotografii facute de mine.Apoi a urmat o perioada de pauza,de vreo 4-5 ani,dupa care am redescoperit Zenitul.I-am pus film si am ... Citeste restul aici : http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Claudiu_Berechet-a_castigat_-Festivalul_National_de_Arte_pentru_Liceeni_-_LicArt_0_197380296.html
Vizualizați profilul meu complet

copyright

Toate imaginile din aceasta pagina sunt proprietatea lui Berechet Claudiu-Mihai.Este interzisa copierea, modificarea, republicarea sau utilizarea acestora in orice alt mod fara acordul expres al proprietarului. Incalcarea dreptului de autor se pedepseste conform legii nr. 8/1996.

contact

e-mail: berechet.claudiu@gmail.com
Yahoo id: clauditzu06


Followers

pageviews